Saturday, September 26, 2009

Britney Spears lanseaza “The Singles Collection”, care va include si o piesa noua

Pentru a sarbatori cei 10 ani de la debutul sau pe scena muzicala, Britney Spears va lansa, pe 24 noiembrie, “The Singles Collection“, un disc care aduna laolalta single-urile sale, plus o piesa nou-nouta, intitulata “3“, pe care fanii o vor putea auzi la radio incepand cu 29 septembrie.

“The Singles Collection” va aparea in doua variante: un CD standard, care va include 17 dintre hit-urile cu care Brit a cucerit topurile in ultimii 10 ani, plus noul track, si un “Ultimate Fan Box”, care include toate cele 29 de single-uri ale cantaretei si bineinteles, piesa “3“.

Mai mult, pe ambele variante fanii vor gasi un b-side sau un remix, plus un DVD care va contine toate videoclipurile pe care Britney le-a filmat de-a lungul anilor, in ordine cronologica. Editia “ultimate” aduce, pe langa toate acestea, un booklet special.

In cei 10 ani de cariera, Britney Spears a avut 5 albume care au debutat pe primul loc in Billboard Top 100 si a avut 23 de piese in “Billboard Pop Singles Chart 40″. Este una dintre cele mai de succes artiste ale ultimei decade, vanzand, in total, peste 63 de milioane de discuri.

No comments:

Post a Comment